Tips & Trucs
In deze special vind je maar liefst vierentwintig pagina’s tips, trucs, voorbeelden, patronen en ideeën voor beginners én gevorderden. Allerlei handige basisprincipes passeren de revue: hoe richt je je knutseltafel in, wat heb je echt nodig voor deze hobby, waar haal je materiaal vandaan, hoe bereken de juiste maten, wat voor lijm gebruik je waarvoor… noem het maar, we hebben geprobeerd er een compleet overzicht van te maken met voor elk wat wils.

€ 6,95

Baby- & kinderkamers
Een gezellig kamer is onmisbaar voor kinderen. Het is een plek waar ze zich fijn voelen, kunnen spelen en s’nachts heerlijk kunnen slapen. En dat moet in je poppenhuis natuurlijk ook zo zijn. Dat gaat gaat helemaal lukken met P&M special. Van pasgeboren baby tot kleuter: voor elke leeftijd is er een kamer. We maken wiegjes, bedden, stoeltjes en allerlei andere meubels, precies op maat voor poppenhuiskinderen. Naast meubels vind je in deze special ook alle accessoires om de kamer mee aan te kleden, zoals lampen, dekentjes en wandkleden. En ook speelgoed mag natuurlijk niet ontbreken!

€ 6,95

Thuis in de huiskamer
De huiskamer is dé kamer waar je gezellig bij elkaar komt, verhalen vertelt, vrienden ontmoet en gaat relaxen na een dagje werken. Met deze special kun je dit realiseren in jouw poppenhuis, van complete zithoeken uit de jaren 50 tot moderne steigerhouten meubels van nu. De woonkamer is natuurlijk niet klaar met alleen meubels, daarom ook veel accessoires en aankleding als schilderijen voor aan de muur, kussentjes voor op de bank, lampen, gordijnen… kortom genoeg om jouw woonkamer tot leven te brengen.

€ 6,95

Aan het werk
In deze special komen tal van technieken aan bod en gaan we daadwerkelijk aan het werk met het bouwen en inrichten van een complete werkplaats. Daarbij is ook aan de kleding van de harde werkers gedacht! Ook rond het huis zelf gaan we aan de slag met het maken van een erker uitbouw, een zuidelijk tafereel en een kas voor in de tuin. De wekelijkse was en alles wat daarbij komt kijken, wordt op zolder weggewerkt. Ook het maken van een deur, het leggen van een vloer en het graveren van ‘glas’ kunnen niet ontbreken bij het afmaken van het huis.

€ 6,95

Feestend het jaar door
Hiep, hiep… hoera! Het is feest! In deze bomvolle special vieren we alle mogelijke feestdagen, van pasen tot kerst en van geboorte tot verjaardagen. Alle mogelijke technieken komen aan bod. We gaan aan de slag met versieringen, taartjes, kraamcadeautjes, paaskippen en kerstbomen. En ook het grote boek van Sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken.

€ 6,95

Klantenservice

E-mail: info@stipmedia.nl
Tel: +31 (0)72 531 49 78
ma t/m do 13 – 16 uur

Adres: Louise de Colignystraat 15
1814 JA Alkmaar

tip de redactie

Suggesties of tips voor de redactie? Mail naar info@stipmedia.nl.

Adverteren
verkoop@stipmedia.nl

© 2022  Stip Media