P&M specials
Ga aan de slag met onze handige P&M specials. Vind inspiratie voor je keuken, slaapkamer, tuin… en nog veel meer. Alle mogelijke technieken komen aan de orde. De specials zijn slechts € 6,95 per stuk. Bekijk en bestel ze in onze webshop.

Tip & Trucs
Huizen bouwen
Een kijkje in de keuken
Baby & Kinderkamers
Thuis in de huiskamer
Slaap- en badkamers
Aan het werk
Alles voor in de tuin
Feestend het jaar door

P&M-pakket € 19,95 (incl. verzendkosten)
Dit handige P&M-pakket staat boordevol tips en ideeën voor je poppenhuis. Laat je inspireren en ga aan de slag met de talloze items om zelf te maken. Van romantisch tot modern, alle stijlen, materialen en technieken komen aan bod. Het P&M-pakket bestaat uit drie magazines: de nieuwste P&M, special Tips & Trucs en een P&M special naar keuze.

P&M special Tips & Trucs
Welke materialen heb je echt nodig om aan de hobby te beginnen? Hoe bereken je de juiste maten? Wat voor lijm gebruik je waarvoor…? In deze special tref je alle tips en trucs die je nodig hebt! Onmisbaar voor wie gaat beginnen aan de hobby, maar ook de ervaren miniaturist zal er zeker wat van opsteken (let op: deze special zit bijgesloten in P&M 168).

P&M special naar keuze
In de de acht P&M specials vind je tips en inspiratie per thema: Huizen bouwenEen kijkje in de keukenBaby & KinderkamersThuis in de huiskamerSlaap- en badkamersAan het werkAlles voor in de tuinFeestend het jaar door. Kies de special die je wilt hebben en noteer de naam bij ‘Bestelnotities’ in het bestelformulier.

Bestel nu het P&M-pakket voor slechts € 19,95 (incl. verzendkosten).

Wil je (ook nog) iemand anders blij maken met P&M? Geef het P&M-pakket cadeau! Vul in het bestelformulier je eigen gegevens in bij de ‘Factuurgegevens’. De naam- en adresgegevens voor wie het P&M-pakket is kun je invullen bij ‘Bestelnotities’.

Heb je vragen of wil je liever telefonisch een bestelling doen? Bel +32 (0)72 531 49 78 (ma-vr 13.00 – 17.00 uur).