P&M juli/augustus 2021
Het is zomer en we gaan voor alles heerlijk naar buiten, dit nummer propvol stap-voor-stap tutorials kun je altijd op de stapel ‘Projecten’ klaar leggen voor regenachtige dagen! Hoe bijzonder is de sta-op-stoel van Edith Muller en hoe spannend is het maken van de Parijse zolderkamer van Martin Scherstra! Ga je op vakantie, dan stop je je benodigdheden voor het maken van de kleurrijke strandwinkel van Lia of de gezellige strandspullen van Petra zo in je koffer en kun je daar mee aan de slag onder de parasol of de luifel.

In deze P&M oa:
Zelf maken:  een kamer in een koffertje, zolderkamer in Parijs, de sta-op-stoel, fraaie plafonds, romantisch prieel, moderne open haard, klapstoel, vrolijke strandspullen, zomerse printables om uit te knippen.

Binnenkijken: een huis in art deco, Italiaanse B&B, The Olde Coach Inn, eigentijdse meisjesdroom, de geschiedenis van het Marmod huis.

Bestel juli/augustus editie.

P&M mei/juni 2021
Er is in dit nummer weer van alles te bekijken. Van Wentworth Court anno 2016, Zweinsteins bibliotheek & Hall tot een poppenhuis in jaren 70 stijl. Lange tijd wist Kitty niet wat ze aan moest met de Lundby Stockholm die ze gekocht had. Ze vond de indeling onlogisch en het huis te donker. Tót ze voor een ander poppenhuis authentiek behangpapier moest hebben, ‘Ik liep tegen een behang aan dat me meteen inspireerde voor de Stockholm. Ik ben gaan slopen: wanden eruit, bogen verwijderd onderwijl plannen makend.’ Dit leidde tot een waanzinnig seventies poppenhuis.

Heb je zin om ook zelf je handen uit de mouwen te steken? Er is in dit nummer genoeg om zelf te maken: een hippe kinderwagen, gezellig tuinhuis, zigzag stoelen & tafel, fleurige plant, gasstel, een Sunburst klok en nog veel meer. Tijd voor een nieuw behangetje? Met onze printables geef je kamer een hele nieuwe sfeer!

Bestel mei/juni editie.

P&M maart/april 2021
Stofjes voor gordijnen, bekleding van stoelen, banken en beddengoed zijn op schaal lastig te krijgen. Zeker voor de inrichting in Barok of Victoriaans. Judith Keessen laat zien hoe je dit aanpakt. Heb je mooi behang gevonden maar is dit niet op schaal verkrijgbaar? Ook hier weet Judith raad mee. Kitty neemt ons mee in haar zoektocht naar een geschikte 3D printer. ‘Een 3D printer, wat stond die al lang op mijn verlanglijstje. Al die dingen die je niet met hout kunt maken omdat het rond loopt of te kleine details heeft’. Lees Kitty’s bevindingen, de do’s en dont’s en trek ook zelf de stoute schoenen aan! Ook spreken we Natascha Maks en Marie-Louise Markhorst, twee finalisten van het tv-programma Klein maar Fijn. Kortom, weer genoeg te lezen en knutselen!

In deze P&M (o.a.):
Zelf maken: printen op stof, aan de slag met een 3D printer, handig keukengerei, brocante fornuis, aan het werk in de tuin, chique voordeur, vintage bedlampje, haken voor Flip, wat kun je maken van een pen?

Binnenkiijken: modern met een twist, poppenhuis in jaren 50 stijl, opa’s oude werkschuur, CreaBea poppenhuis.

Bestel maart/april editie.