P&M 183 januari/februari 2023

Dit nummer toont maar weer eens hoe veelzijdig de poppenhuishobby is, we werpen o.a. een blik op het nut van 3D printers bij het bouwen van uw poppenhuis. De Roombox is deze keer aan de keuken gewijd, we halen inspiratie uit The Blythe Familie (en meer), maken een hemelbed en haken een rendier met rode neus voor de feestdagen.

 €7,25

P&M 182 november/december 2022
Tegen het einde van het jaar aan kunnen we in het klein dingen ook erg knus maken. P&M 182 staat vol met warme tips en projecten om de wintermaanden mee door te komen.
Marc’s droomkeuken, de klassieke schoorsteenmantel en hoe je een eigen roombox maakt zijn slechts een paar van de ideeën in dit nummer. Klein maar fijn is ook het vierde en laatste ontwerp voor een kussentje in de “Bomen in verschillende seizoenen”-reeks.

€ 7,25

P&M 181 juli/augustus 2022
Ga mee op reis het land in. Thea Paris bezoekt het enige Nederlandse (particuliere) poppenhuismuseum in Veendam, Petra Mallon bracht een bezoekje aan De Kleine Wereld in haar woonplaats Goes. Op vakantie is het altijd leuk zaken die met je hobby van doen hebben tegen te komen. We zien hoe Ellen de Bes een scene in een lege wasmiddelenverpakking creëert, hoe Thea Paris de vintage blauwe bonbonschaaltjes maakt en de art deco Selfridges damesmode-afdeling van Martin Schersta grotendeels uit kartonnen verpakkingen wordt opgetrokken. Geweldig! Weinig geeft een zomerser gevoel dan lui op een comfortabele adirondack stoel naar de ondergaande zon te kijken. Cees v.d. Weide maakte hem in hout, maar hij kan zeker ook van stevig karton worden gemaakt. Dat en nog veel meer in dit zomernummer!

€ 7,25

P&M 180 mei/juni 2022
Dit nummer staat vol winkels, in alle soorten en maten. Er zijn winkeltjes met bloemen, stoffen, speelgoed, klokken, tassen, juwelen, mode… en natuurlijk mag ook de Winkel van Sinkel van onze Cees v.d. Weiden niet ontbreken. We hopen dat je er net zo van geniet als de makers deden. Verder gaan we op bezoek bij een Art Nouveau huis, het achterhuis, Les Misérables, Mondriaan en miniature people. En natuurlijk zijn er weer leuke tutorials om mee aan de slag te gaan. We wensen je veel kijk- en knutselplezier met P&M 179!

€ 7,25

Klantenservice

E-mail: info@stipmedia.nl
Tel: +31 (0)72 531 49 78
ma t/m do 13 – 16 uur

Adres: Louise de Colignystraat 15
1814 JA Alkmaar

tip de redactie

Suggesties of tips voor de redactie? Mail naar info@stipmedia.nl.

Adverteren
verkoop@stipmedia.nl

© 2022  Stip Media