P&M 149 (ook voor iPad/tablet)

IN DEZE UITGAVE:

Wat een mooie dingen gaan we in P&M 149 maken! Levensechte lavendel, comfortabele stoelkussens, praktische provisie-kasten en zomerse kleding voor onze vaste modellen Gerrit en Peter. Ineke borduurde de placemats die een mooie plek op de picknicktafel van Arie krijgen en Diana haakte een toepasselijk gordijntje voor het Theehuisje. We laten dit keer bijzondere vakvrouw Esmé Hofman aan het woord en nemen een kijkje bij de poppenhuizencollectie van Gerda Diekmann uit Steenwijk. En buiten hoeven we het niet koud te krijgen, want Ans doet ons voor hoe je een veranda maakt en Wilma zorgde voor een buitenkachel zodat we er warmpjes bij zien! Tegelijkertijd zijn we al druk bezig met ons jubileumnummer 150. Kies op pagina 50 wat jij de mooiste cover van P&M vindt en maak kans op mooie prijzen.

Artikelen

News articles

Theepot gordijntje

Voor de voordeur van het theehuisje maken we een gordijntje, met een theepot in het midden. Geen moeilijk telpatroon, alleen maar haken wat er staat. Ook voor de beginner goed te doen!

Hannie Schaft

In het laatste deel van de bekende heldinnen serie maken we de prachtige kledij van Hannie Schaft, het meisje met het rode haar. Hannie is eigenlijk de schuilnaam van Jannetje Johanna Schaft, een Nederlandse...

Loungen op je veranda

Wat is er heerlijker dan aan het eind van een lange, warme dag lekker te loungen op je veranda? Dit keer maken we de veranda zelf, in P&M 150 gaan we hem verder inrichten....

Wandkleed van macramé Volgende uitgave

Wandkleed van macramé

Macramé is weer een hype, ook in het poppenhuis. Dit wandkleed bestaat uit slechts één soort knoop, de weitasknoop.

Tuinhekjes Volgende uitgave

Tuinhekjes

Een leuke omheining van de tuin is natuurlijk nooit weg! We maken twee verschillende hekjes. Welke past het best bij jouw tuin?

Jaren ‘50 bankstel Volgende uitgave

Jaren ‘50 bankstel

Toe aan nieuwe meubels in de woonkamer? Ans laat stap-voor-stap zien hoe je een bankstel en kloostertafel in jaren ‘50 stijl maakt. Het resultaat is prachtig!

Uitgaven