P&M 147 (ook voor iPad/tablet)

IN DEZE UITGAVE:

In deze uitgave van P&M gaan we verder met de Schilderwagen van Koningin Wilhelmina en maken we de schilderskleding van de koningin zelf. De winter is nog in volle gang, dus breiden we de garderobe uit met een warme wintertrui én een hip gehaakt rokje! Ans maakte een veelzijdige wandkast en Arie zet zijn serie Shaker meubeltjes voort met een compact bureautje. Verder in P&M 147:

- Stoffen op rol
- Compostbak
- Zoete harten
- 7x Hondenaccessoires
- Drank- en voorraadflessen
- Kraaien
- Bezem

En natuurlijk de vaste rubrieken!

Artikelen

News articles

Shakerstijl

Op dit prachtige bureau in Shakerstijl is ruimte voor al je schrijfbenodigdheden. In de vier lades berg je eenvoudig al het papierwerk op.

Koningin Wilhelmina

Koningin Wilhelmina was een niet onverdienstelijk amateurschilderes en schilderde, tussen circa 1910 en 1960, vanuit haar rijdende atelier vooral landschappen. In dit zevende deel van de serie Bekende heldinnen maken we haar prachtige outfit.

Zoete harten

Een hartentaart en cupcakes met harten zijn de perfecte lekkernij voor Valentijnsdag. Maak ook een leuk rechthoekig tafeltje om het lekkers op uit te stallen.

Gehaakt rokje

Dit leuke rokje is gemaakt door middel van een haaktechniek met ruches. Een eenvoudige haaktechniek met een speels effect. Maak de rok zolang jij wilt.

Schilderwagen, laatste deel Volgende uitgave

Schilderwagen, laatste deel

We gaan aan de slag met het laatste deel van de schilderwagen van Koningin Wilhelmina.

Tweekleurige Hibiscus op stam Volgende uitgave

Tweekleurige Hibiscus op stam

Sommige tuincentra verkopen boompjes en struiken waar ze twee verschillende kleuren bloemen op geënt hebben. Dit maakt van zo’n boompje een echte eyecatcher. In onze tuin  kan deze Hibiscus natuurlijk niet ontbreken!

Gehaakt keukengordijn Volgende uitgave

Gehaakt keukengordijn

Wilma heeft prachtige raamdecoratie voor het voorjaar gemaakt, een gehaakt keukengordijn.

Uitgaven