P&M Projecten

Poppenhuizen & Miniaturen heeft inmiddels negen specials in haar assortiment: P&M Projecten.

 

P&M Projecten – Feest: Deze allernieuwste uitgave van P&M Projecten gaat over diverse feestelijke gelegenheden. Van kerstbomen tot slingers en van taarten tot feestmutsen. Uiteraard slaan we ook Pasen, Vaderdag en Halloween niet over. Sinterklaas komt ook aan bod en Dienke maakte zijn Grote boek. Wilma maakte voor deze uitgave een vlag met rugzak voor iedereen die zijn/haar diploma heeft gehaald. We sluiten deze uitgave af met een lekkere glas champagne om knallend het nieuwe jaar in te gaan.
P&M Projecten – Alles voor in de tuin: deze uitgave van P&M Projecten staat het het thema ‘buitenleven’ centraal. In het voorjaar gaan we aan de slag met verschillende meubels voor in de tuin of serre, een schutting en een pergola. Natuurlijk ontbreken de vrolijke voorjaarsbloemen, planten, tuindecoraties en verlichting niet. Nu de tuin zomerklaar is, zetten we de picknicktafel en BBQ-spullen buiten. Terwijl de konijnen en kippen rondlopen, spelen de poppenhuiskinderen in de zandbak en op de schommel.
PMProjecten_p01a_gif P&M Projecten – Aan het werk: In de allernieuwste P&M Projecten gaan we aan het werk om het poppenhuis af te maken. Het metselen van een muurtje, aanbouwtjes, werkplaatsen en natuurlijk het gereedschap dat daarbij nodig is. Ook gaan we aan de slag met items voor op zolder. Deze special bevat eerder gepubliceerde artikelen en een aantal gloednieuwe items. Wil jij het poppenhuis helemaal afmaken? Met deze special kom je een heel eind!
Cover slaapkamer 480 P&M Projecten – Slaap- en badkamers: de slaapkamer is de plek waar je uitrust en slaapt, de badkamer is de plek waar je je ’s avonds en ’s ochtends klaar maakt. Samen zijn deze twee ruimtes de plekken waar je misschien wel het meest van je tijd doorbrengt. P&M Projecten – Slaap- en badkamers zorgt ervoor dat je deze twee ruimtes optimaal inricht.
pmprojectenhuiskamercover652 P&M Projecten – Thuis in de Huiskamer: de huiskamer is dé kamer waar je gezellig bij elkaar komt, verhalen vertelt, vrienden ontmoet en gaat relaxen na een dag je werken. P&M Projecten – Thuis in de huiskamer (in miniatuur) zorgt ervoor dat je dit ook kunt realiseren in jouw poppenhuis.
coverbabyenkinderkamers652 P&M Projecten – Baby en Kinderkamers in miniatuur draait om, zoals de naam al zegt, kamers voor baby’s en kinderen. Gezellige kinderkamers zijn onmisbaar, het is plek waar kinderen zich fijn voelen, kunnen spelen en ‘s nachts heerlijk kunnen slapen. Dat moet in je poppenhuis natuurlijk ook zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk. Van pasgeboren baby tot kleuter: voor elke leeftijd staat er een kamer in deze gebundelde uitgave.
pmprojectenkijkjeindekeuken652 P&M Projecten – Een kijkje in de Keuken: de naam zegt het al, keukens! Een keuken is in ieder huis belangrijk. Niet alleen om te koken, maar ook als middelpunt van het huis waar het gezin samenkomt. De sfeer in de keuken is vaak een hele gezellige. En dat moet natuurlijk ook in je poppenhuis zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk ‘Een kijkje in de Keuken’ met prachtige keuken miniaturen.
pmhetbegincover652 P&M Projecten – Het Begin is onmisbaar voor de beginnende en meer ervaren poppenhuishobbyist. Het eerste Nederlandse standaardwerk op het gebied van de aankleding van poppenhuizen, samengesteld uit 129 nummer P&M en aangevuld met de actuele stand van zaken op het gebied van poppenhuisverlichting. In het tweede deel van P&M projecten lees je alles over de afwerking van het poppenhuis. Hoe ga je de muren afwerken, vloeren maken en welke materialen kun je daar het beste voor gebruiken? Dat en meer in de tweede special.
specialhuizenbouwencover652 P&M Projecten – Huizen Bouwen is de allereerste Poppenhuizen & Miniaturen special. Om te beginnen starten we met meebouwprojecten van een poppenhuis. Zoveel mensen, zoveel smaken, daarom vier totaal verschillende meebouwprojecten. Zowel qua stijl als tijdsgeest, maar ook voor wat betreft de moeilijkheidsgraad.