Terug naar overzicht

Help ik heb een hobby


Help ik heb een hobby en kan geen nee zeggen.

 Ben ik net op de goede weg om mijn poppenhuisbewoners tevreden te houden. Buitendeuren gemaakt  buitengevel aan de voorkant afgemaakt foto) komt mijn schoonzus met de vraag of  ik een huisje voor haar wil maken. Dus nu tussendoor bezig een zaans huisje te maken en dat mag geen 10 jarenplan worden dus hard aan de slag.(foto).

En omdat ik het niet kan laten om alles gelijk te willen heb ik het druk. Want een leeg huis afleveren is ook niet leuk dus ook maar vast een paar moderne meubeltjes gemaakt.(foto)

Echter toen  de poppenhuismoeder van mijn eigen huis nu dreigde het huis te verlaten omdat er nu echt eerst een trapleuning moest komen heb ik die maar snel tussendoor gemaakt.(foto)

Misschien moet ik een planner in dienst gaan nemen die voor mij een strakke planning gaat maken wanneer ik wat ga doen.

Want het dreigt echt chaos te worden zit ik onder het voetbal kijken maar even snel voor de aardigheid een stoeltje te maken en borrelen er weer honderd ideeen in mijn hoofd rond wat ik allemaal niet wil gaan maken.(

foto)

 

Misschien moet ik leren nee tegen mijzelf te zeggen . Eerst alles afmaken voordat ik ook maar aan iets nieuws mag denken maar of het dan leuker gaat worden ik geloof het niet.